畑中岳君が第14回Asia Pacific Conference on VisionにおいてBest Student Conference Posterを受賞しました

2018年7月13−16日に、中国杭州市で開催された第14回Asia Pacific Conference on Visionにおいて、本研究室から参加したD3(博士課程1年目)の畑中岳君がBest Student Conference Poster賞を受賞しました。発表タイトルは、Processing of color in areas V1 and V4 of the monkey: Encoding-model analysis of neural responses to natural movies recorded with 2-photon calcium imaging techniquesです。