本研究室の研究成果をウエブサイトAtlas of Scienceで紹介

◆ 両眼立体視の神経メカニズムについての私たちの最近の研究論文二つについての紹介を、一般向け科学サイトAtlas of Scienceで行いました。こちらをご覧ください。

Seeing the world in three dimensions, fast-but-rough and slow-but-accurate

論文1: Fujita I, Doi T (2016) Weighted parallel contributions of binocular correlation and match signals to conscious perception of depth.
Philos Trans R Soc Lond B Biol Sci. 20150257

論文2: Abdolrahmani M, Doi T, Shiozaki HM, Fujita I (2016) Pooled, but not single-neuron, responses in macaque V4 represent a solution to the stereo correspondence problem.
J Neurophysiol. 115: 1617-1631.